1.GENERAL

Accesarea si folosirea acestui site reprezints subiectul urmatoarilor Termeni si Conditii. Va rugam sa cititi Termenii si Conditiile cu atentie inainte de a accesa si folosii serviciile acestui site, astfel încât ss întelegeti complet ce drepturi si responsabilitati aveti. ACCESÂND SI FOLOSIND ACEST SITE, SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE. TRIONIC ÎSI REZERVA DREPTUL SA MODIFICE ACESTI “TERMENI SI CONDITII” ORICAND SI FARA O INSTIINTARE PREALABILA. DACA SE DECIDE SCHIMBAREA ACESTORA, SCHIMBARILE VOR FI AFISATE ÎN ACEST SITE. ASEMENEA SCHIMBSRI VOR FI VALABILE IMEDIAT CE VOR FI AFISATE PE SITE. ACCESÂND SITE-UL INSEAMNA CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE SCHIMBARI. Acesti Termeni si Conditii sunt stabiliti între dumneavoastra si TRIONIC. Respectând cele scrise in TERMENI SI CONDITII reprezinta conditiile în care Trionic.ro va ureaza “Bun venit!” în acest site.

2.TRIONIC.RO ÎSI REZERVA DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Copyright 2016 SC TRIONIC SRL. Toate drepturile rezervate. Copierea de text de pe acest site pe orice mediu se afla sub Copyright TRIONIC. Utilizatorul detine Copyright-ul propriilor sale poze. Acest site poate contine referiri si catre terte parti, orice material postat de catre aceste parti reprezinta proprietatea acestora, iar copierea acestuia se face pe propria raspundere. Daca aveti întrebari referitoare la o anumita marca sau la dreptul intelectual al lui TRIONIC, va rugam sa contactati prin intermediul sectiunii de contact.

3.UTILIZAREA ACESTUI SITE

Nu aveti permisiunea de a copia sau imprima continul acestui site! Ati înteles si ati fost de acord ca utilizarea acestui site se face pe propriul risc si ca orice material, date care sunt copiate de la alti utilizatori se fac pe propria dumneavoastra raspundere. Sunteti responsabil daca datele ce le transferati sufera modificari sau sunt interceptate de catre terte persoane. TRIONIC NU ÎSI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU DISTRUGERILE REZULTATE ÎN URMA FOLOSIRII SITE-ULUI, SI TRIONIC NU ESTE RESPONSABIL DE INTEGRITATEA DATELOR CE SUNT SCHIMBATE DE CATRE UTILIZATORI PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE.

4.NICI O GARANȚIE

Utilizatorii au înteles si sunt de acord ca TRIONIC nu este raspunzator pentru nici o pierdere sau distrugere (directa, indirecta, accidentala) a informatiilor survenite din utilizarea acestui site.

5.NICI O OBLIGATIE

TRIONIC nu are nici o obligatie fata de utilizatorii acestui site, în cazul pierderii de date, sau al alterarii informatiilor transmise prin intermediul site-ului. TRIONIC va înstiinteaza ca exista posibilitatea pierderii de date sau a alterarii lor, iar continuarea utilizarii serviciilor oferite de acest site se face pe propia raspundere, iar TRIONIC nu are nici o obligatie fata de utilizatori.

6. ACORDUL CU TERMENI SI CONDITIILE + SCHIMBARI

PRIN ACCESUL SAU FOLOSIREA ACESTUI SITE SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. Acestia constituie o intelegere între parti privitoare la subiectul continut si înlocuieste toate întelegerile anterioare, scrise sau orale, privitoare la acest subiect. Orice exceptie este valabila doar în scris si semnata de TRIONIC .

7.CONTACT

Daca aveti întrebari sau nelamuriri legate de acesti Termeni si Conditii va rugam contactati-ne prin e-mail la office@trionic.ro