Înființată în anul 2004 societatea comercială TRIONIC S.R.L., cu capital integral privat , își propune fabricarea, în Baia Mare, a panelurilor ornamentale din PVC și aluminiu, materialele sunt de proveniență germană si britanică.

 

De la început, la TRIONIC am ales calitatea germană pentru a oferi clienților noștri siguranța și calitatea celor mai bune produse pe care le fabricăm în regim propriu.
Producția panelurilor ornamentale necesită o atenție deosebită, tehnică aparte, deoarece se realizează într-un flux tehnologic foarte riguros, cu o echipă alcătuită din personal cu competenţe dobândite şi experienţă, calificările acestora fiind făcute în Germania, de aceea produsele noastre sunt certificate, calitativ si cantitav pentru folosință îndelungată și bine-nțeles păstrând cerințele și pretențiile clienților noștrii, reuşind să oferim un raport calitate-preţ care sfidează orice concurenţă.

 

Suntem printre puținele societăți din țară care asigură realizarea unui număr foarte mare de modele ale panelurilor ornamentale , standard sau personalizate, având ca prioritate permanentă, îmbunătăţirea serviciilor oferite, eforturile noastre fiind reflectate în satisfacerea clienților noştri.

 

Suntem printre puținele societăți din țară care asigură realizarea unui număr foarte mare de modele ale panelurilor ornamentale, standard sau personalizate, având ca prioritate permanentă, îmbunătăţirea serviciilor oferite, eforturile noastre fiind reflectate în satisfacerea clienților noştri.

 

TRIONIC se adresează în principal societăților comerciale care au ca și obiect de activitate fabricarea tâmplarie PVC și aluminiu cu geam termopan, precum si persoanelor fizice care doresc îmbunătățirea și modernizarea imobilelor de domiciliu.
În paralel cu activitatea principală, datorită faptului că am extins serviciile de producție și cerințele din partea clienților noștri au crescut, Trionic s.r.l. oferă tâmplărie PVC și aluminiu, uși de sticlă securizată, balustrade de sticlă, pereți de sticlă și compartimentări, cabine de duș și multe altele.

 

VARIETATE DE MODELE

Prin intermediul produselor noastre, prin alegerea modelelor și a culorii panourilor potrivite pentru încăperile dumneavoastră veți pune în valoare încăperile și căminul dumneavoastră făcându-l mai primitor.

Vezi catalog